XXIV Ral.li Social Tristaina (Andorra)

XIII Dues Jornades d'Alta Muntanya

10, 11 i 12 d' octubre de 1987

Aquest ral.li es va tindre que suspendre per les inundacions d'Andorra

Cartell del ral.li

P R E S E N T A C I O

L'Agrupació Excursionista Muntanya, i la seva Secció d'Escalada i Alta Muntanya (S.E.A.M.), conviden a tots els excursionistes, a pendre part a les XIIIes DUES JORNADES D'ALTA MUNTANYA (XXIV Rallye Social), a la regió de TRISTAINA (Andorra), durant els propers dies 11 i 12 d'Octubre.

Esperem un cop mes que els itineraris escollits siguin d'interes pels participants, i que el bon temps ens acompany per així poder gaudir d'uns ferms dies d'Alta Muntanya.

R E G L A M E N T

1- PARTICIPANTS: Equips de dos components, que hauran d'estar en possesió d'algún tipus d'assegurança que cobreixi el rescat a muntanya.

2- CARACTERISTIQUES: Marxar units durant tota la prova,sense que es puguin comptar mes de cent metres entre els components d'un mateix equip.

3- CONDUCTA: Respecte absolut a les mes essencials normes esportives, civiques i de companyonia.

4- MATERIAL: Es obligat portar motxila i calçat adecuat per a l'alta muntanya, així com es recomana dur roba d'abric i camtimplora.

5- ITINERARI: De lliure elecció pels equips, i format per recorreguts que permetin anar de la sortida a l'arribada de cada dia passant per un o mes cims dels que determini l'organització, dins del límit horari donat. Es obligat dormir en tenda al campament, i s'haurà de donar, a la sortida de cada dia, l'itinerari previst.

6- HORES D'OBERTURA I TANCAMENT DELS CONTROLS: Seran comunicades a la reunió prèvia de participants, el dijous dia 8 d'Octubre a les 8 del vespre, en el local social de l'Agrupació.

7- PUNTUACIO POSITIVA: La suma de punts obtinguts per les ascencions efectuades durant els dos dies, sense repetir cap cim.

8- PUNTUACIO NEGATIVA: Des de l'hora d'arribada del temps total donat cada dia, es penalitzará amb 20 punts per cada minut que passi, amb una franquícia sense penalització de deu minuts.

9- PENALITZACIONS: Incompliment de l'apartat 2 = 100 punts.

10- DESQUALIFICACIONS: Quedaran fora de la prova els equips que incorrin en:

- Incompliment de l'apartat 3 (Conducta).

- Arribar una hora despres del temps oficial.

- Per manca de part del material obligat.

- Per no pecnoctar al campament.

11- DISTINCIONS: L'Agrupació Excursionista Muntanya, en consideració als equips que hagin acabat la prova d'acord amb les normes esmentades, concedirá les distincions seguents:

Medalla d'Or: Als equips que sumin mes de 1.500 punts.

Medalla d'Argent: Als equips que sumin mes de 1000 punts fins a 1500 punts.

Medalla de Bronze: Als equips que sumin mes de 500 punts fins a 1000 punts.

Tots els altres classificats, tindran medalla conmemorativa. Per quedar classificat, s'haurà de fer un mínim d'un cim cada dia.

12- RECLAMACIONS: Podran fer-se constar, en el llibre que tindrà el Director de la Prova, i que seran resoltes pel Jurat Qualificador, abans dels vuits dies seguents, en establir-se la classificació definitiva.

13- FINAL: L'Agrupació Excursionista Muntanya, declina tota responsabilitat pel danys o perjudicis, soferts o causats pels equips participants en aquesta prova.

Aquest reglament, ha estat aprovat per l'Agrupació Excursio­nista Muntanya, i presentat a la Federació d'Entitats Excursio­nistes de Catalunya. Participar en la prova, suposa la seva total acceptació.

Tots els membres de l'organització, estan qualificats per resoldre els casos no previstos o de força major.

NOTES D'ORGANITZACIO

INSCRIPCIONS: Fins el dia 8 d'Octubre, a 2/4 de 9 del vespre, al local social de l'A.E.Muntanya, c/.Coroleu, 18.

Els equips de fora de Barcelona podran inscriures trucant de de les 8 a les 10 del vespre els dimarts i dijous al telefón (93)-346 69 04. La documentació la recollirant al campament.

REUNIO PREVIA: El dijous dia 8 d'Octubre a 2/4 de 9 del vespres al local social de l'A.E.Muntanya.

PREU D'INSCRIPCIO: 3000 Ptes. per equip, inclou el dinar de comiat.

RECEPCIO AL CAMPAMENT: La recepció dels equips i acompanyants al campament sera a partir de les 15 hores del dia 10 d'Octubre al Pla de la Borda de Rat, El Serrat (Andorra). Mes amunt de les pistes d'Arcalis.

DINAR DE COMIAT: Es farà el dia 12 d'Octubre, aproximadament a les dues del migdia. Els acompanyants haurán de de fer la corresponent reserva a l'organització, fins les 10 hores del dissabte 11 d'Octubre.

LLIURAMENT DE PREMIS: Els premis de les XIII Dues Jornades d'Alta Muntanya es faran durant el 26 de Novembre al local social de l'Agrupació Excursionista Muntanya a 2/4 de 9 del vespre.

Tornar